#Persoonlijk ongemak omzetten in persoonlijk leiderschap

Wie kent niet het gevoel ‘ik wil dit niet langer’ of ‘dit moet toch anders kunnen’. Er komt een moment waarop je met één been uit de groef stapt en op zoek gaat naar een manier om het anders te doen, liefst samen met collega’s. Of misschien doe je dit al langer maar ben je op zoek naar hoe anderen hun ongemak omzetten in actie. Zodat je een beweging kunt starten waar jij in gelooft.

De beweging van 0 is een beweging van professionals en steeds meer anderen die -soms na jaren worstelen- een ‘tipping point’ hebben bereikt en elkaar inspireren om nieuwe wegen te banen in plaats van door te modderen in situaties die je frustreren of aan je knagen. Dat vraagt bezinning en moed. Want waar ga je eigenlijk voor? En wil je daarvoor uitkomen? 

Op deze site vind je mensen die nieuwe wegen zoeken en hun vakmanschap openlijk willen inzetten en verbreden. En samenwerken om het vakgebied rond jeugdhulp door te ontwikkelen. Door een (of meerdere) nul-doel(en) te uploaden laat je zien waar je voor gaat. 

Is de 0 realistisch? Misschien niet. Het gaat om het streven om elke dag beter te willen worden en daarmee anderen te inspireren hetzelfde te doen. Net zoals we nu dingen beter doen dan 5 jaar geleden, doen we over 5 jaar dingen beter dan nu. Maar wat wil je beter? En hoe doe je dat? Via deze site bieden we je inspiratie en gelijkgestemde contacten aan. 

Door jouw nul-doel(en) te uploaden hou je jezelf scherp, maak je kans op onverwachte samenwerking, kun je aangeven of je openstaat voor vragen en laat je anderen zien waar jij voor gaat. 

Twijfel je nog? Begin dan gewoon. En kijk op de pagina #HOEDAN? hoe anderen het doen.

Ben je al begonnen en wil je je verhaal delen om anderen te inspireren? Stuur ons dan een bericht, dan kijken we hoe we jouw inbreng kunnen opnemen als vlog, artikel, video of podcast op deze site. Zo ontwikkelen we jeugdhulp samen verder.

#Persoonlijk ongemak omzetten in persoonlijk leiderschap